Ha van fölös 2,2 milliárd forintja, most vehet magának egy amerikai várost

külföld
2016 március 29., 10:49
comments 57
Cal-Nev-Ari. Fotó: Ken Lund / Flickr CC BY-SA 2.0
photo_camera Cal-Nev-Ari központja lakóautókkal és a kaszinóval. Fotó: Ken Lund / Flickr CC BY-SA 2.0

Nyolcmillió dollárért, vagyis nagyjából 2,2 milliárd forintért eladó a nevadai Cal-Nev-Ari városka, amit 1965-ben alapított Nancy és Slim Kidwell. A város mostanra 350 lakosúra nőtt, de az időközben megözvegyült Nancy Kidwell már nem tudja fenntartani, ezért 2010 óta árulja. Hat éve még 17 millió dollárt kért a két négyzetkilométeren elterülő, Las Vegastól 112 kilométerre délre fekvő városkáért, de most már diszkontáron is túladna rajta.

A vevő a várossal együtt megkapná a helyi kaszinót, vendéglőt, szatócsüzletet, a tízszobás szállodát, a lakók nagy részének otthont adó lakókocsiparkot és a repteret is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.