Húsvét hétfőn elfogták az oktogoni bankrablót

bűnügy
2016 március 29., 04:51
comments 12

Hétfő délelőtt a Krisztina körúton fogták el P. Balázst, aki a gyanú szerint február 24-én reggel 9 óra 40 perckor kirabolta a Citibank oktogoni fiókját. Személyi sérülés ugyan nem történt, de P. fegyverrel vagy annak látszó tárggyal fenyegetőzött, így fegyveres rablással gyanúsítják.

A rendőrség az oktogoni mellett két másik rablással is gyanúsítja: a nyomozók szerint P rabolhatott február 18-án a belvárosi Széchenyi téren, illetve március 22-én Solymáron. (Via Police.hu. Címlapkép: a gyanúsított nem sokkal az oktogoni rablás után, egy közértben.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.