Garancsi István újíthatja fel a Fidesz székházát

POLITIKA
2016 április 4., 21:18
comments 97

Kubatov Gábor pártigazgató ötletei szerint, új koncepcióval újítják fel és építik át a Fidesz Lendvay utcai székházát. Nem, mégsem gyúróterem vagy késdobáló lesz benne, hanem olyan székház, ami nemcsak irodákból áll, mint eddig, hanem közösségépítésre és sajtótájékoztatók megtartására is alkalmas, mint az amerikai republikánusok vagy a francia jobbosok pártszékházai. Minderről az Origo számolt be hétfőn este.

A meghívásos pályázaton a Market Zrt., Garancsi István oligarcha, a Videoton focicsapatának a díszpáholyukban Orbán miniszterelnökkel rendszeresen együtt szurkoló tulajdonosának cége nyert. Hat hónapjuk van a Lendvay utca és a Dózsa György út sarkán álló, háromszintes, szecessziós-neogót palota felújítására.

A renoválás során az épület belül teljesen átalakul, 50 fős sajtótermet alakítanak ki benne, ezen kívül korszerű biztonsági rendszert építenek ki beléptető kapuval, illetve kamera- és riasztórendszerrel.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt