Életveszélyesen megkéseltek egy férfit a Margit hídon

Kirabolt és életveszélyesen megsebesített egy férfit egy négy főből álló banda szombat hajnalban a Margit hídon. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya ismeretlen tettes ellen kezdett nyomozást. 

Két óra után valamivel egy biciklista telefonált a rendőrségre, miután egy csapat fiatal inzultálta őt a hídon. A bejelentő nem maradt a helyszínen, viszont a kiérkező rendőrök egy lábán erősen vérző személyt találtak a hídon. A sértett arról számolt be, hogy a csapat megtámadta, megszúrta és elvették tőle zenelejátszóját. Mentők szállították kórházba, orvosa szerint életveszélyes állapotban. 

Azóta a nyomozók azonosították a tetteseket, akiket vasárnap csoportosan elkövetett rablás, egyiküket pedig életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. Az eljárást velük szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gyermek- és Ifjúságvédelmi Osztálya folytatja le. (police.hu)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.