Hogy állsz a futással? Ezt mondja el a személyiségedről!

  • Vannak a világon olyan témák, amik ha szóba kerülnek, 2 másodperc vágják ketté a társaságot két ellenséges táborra. A futás ezek közé tartozik: vagy utálják, vagy imádják.
  • Pedig a tények jelenlegi állása szerint egész sok ember nagyon szeret futni. Tulajdonképpen ez az egyik legkedveltebb mozgási forma a világon, mert nem kell hozzá semmi más, csak egy jó futócipő. Nem hiába van annyi jelentkezője az idei, 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futásnak!
  • Ha szoktál futni, te is bizonyára felbosszantottad már magadat a többi futón. Miért arra futnak, amire én? Miért ilyen gyorsak? Miért vannak itt?
  • Ha nem szoktál futni, te is bizonyára felbosszantottad már magadat azokon az embereket, akik szeretnek futni. Mi bajuk van? Mi ez a pörgés a márkás futócipőkön?

Akárhogy is legyen, ha a futásról van szó, te is biztosan beletartozol valamelyik igen jellegzetes csoportba. De melyikbe? Töltsd ki a tesztet és megtudod!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.