Ösztöndíjat adott a Tinder a tinderezés miatt meghurcolt egyetemistának

külföld
2016 április 19., 03:26
comments 57

Tanulmányi ösztöndíjjal kárpótolta Shannon Workmant a Tinder. A lány a Nebraska Egyetem omahai fakultására jár, és a Chi Omega testvériség tagja volt, egészen addig, amíg ki nem akarták zárni a diákegyletből, mert Tinder-profilképén a testvériség pólójában pózolt.

Workman ezt a képet, használta tinderes profiljában, ő a középső a lányok között:

link Forrás

A Chi Omega szerint Workman ezzel megsértette a testvériség "emberi méltóságát".

A Chi Omega el is kezdte a tagságfelfüggesztő eljárást, de Workman még a lezárása előtt önként távozott. Amúgy ő azt gondolja, hogy a Tinder nem szimplán szexpartnerkereső, mert "remek dolgok" is történhetnek a szolgáltatásnak hála.

A Tinder vezérigazgatója, Sean Rad szerint cégük "nagyra becsüli" Workman nézeteit, és úgy gondolják, hogy a hozzá hasonlóan gondolkodó nők nagy részét teszik ki a szolgáltatás felhasználóinak, ezért ösztöndíjjal fedeznék Workman hátralevő tanulmányainak költségeit, emellett még gyakornoki állást is biztosítanak neki kaliforniai központjukban. (Via The Daily Dot)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.