Kósa Lajos még mindig nem hajlandó válaszolni az újságírók kérdéseire

politika
2016 április 21., 16:35
comments 136

A Fidesz frakcióvezetőjét még mindig nem kérdezhetik akármiről a munkájukat végző újságírók, mert Kósa Lajos csak akkor hajlandó válaszolni, ha sajtótájékoztatót tart, ha pedig sajtótájékoztatót tart, akkor az pedig doorstep típusú. Ez Kósa szerint azt jelenti, hogy csak arról lehet kérdezni, amiről éppen beszél.

Igaz, tartott már több mint háromnegyed órás doorstep sajtótájékoztatót, de akkor is ragaszkodott ehhez a kikötéséhez. A RTL Klub a héten újra próbálkozott, sikertelenül.

link Forrás

Ezzel a szinte tökéletes módszerrel a frakcióvezető elkerüli azokat a helyzeteket, amik számára kellemetlenek, hiszen

sem a mosógépes, sem az offshore-zó frakciótársáról nem kell beszélnie.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.