Csoportos szex szervezése felé nyit a Tinder

internetek
2016 április 28., 08:00
comments 110

Hivatalosan persze nem ez a magyarázat arra, hogy miért kezdték el tesztelni a csoportok közötti ismerkedés lehetőségét a legnépszerűbb randiapplikációban, de valójában mégis erre számít mindenki.

Ugyan a Tinder próbálja magát többre pozicionálni, mint egy egyszeri felszedős app, de azért a világ nagyrésze mégis így tekint rá, és ami még fontosabb, így is használja.

Ezért nem csoda az sem, hogy az új funkciót, ahol ezentúl baráti társaságok ismerkedhetnek baráti társaságokkal, egyből mindenki úgy értelmezte, mint egy nyitást az orgiapiac felé.

A Tinder Social elnevezésű felületet egyelőre az ausztrál felhasználók egy részén tesztelik, és a leírások szerint ez ugyanúgy működik, mint az alap-Tinder: miután összeállt egy baráti társaság, ugyanúgy jobbra vagy balra húzhatnak más baráti társaságokat.

A fejlesztésből komoly felháborodás is kitört, mivel a csoportba került ausztrál fiatalokat nem kérdezte meg senki arról, hogy részt akarnak-e venni ebben, egyszerűen csak ott találták magukat az egész közepén. Ráadásul úgy, hogy szintén tinderező Facebook-ismerőseikkel kerültek rögtön egy csoportba, azaz nem opció volt a részvétel.

Ennek pedig sokan nem örültek, hiszen nem feltétlen akarták valóéletbeli ismerőseik előtt felfedni, hogy Tindereznek.

A Tinder egyelőre nem közölte, hogy a szolgáltatás mikor lesz minden felhasználó számára elérhető. (Daily Dot, Gizmodo)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.