Gyermekorvosként dolgozik a férfi, aki a vád szerint lúggal öntötte le szeretője nemi szervét

bűnügy
2016 április 28., 04:44

A rendőrség szerint B. Krisztián még 2013. március 12-én támadt szeretőjére: maszkban a földre teperte, megkötözte, majd kábítóinjekcióval combon szúrta a nőt. Ezután lúggal öntötte le Erika nemi szervét a Budai Irgalmasrendi Kórház akkori főigazgatója. A Blikk úgy tudja, hogy bár folyik a férfi ellen a büntetőügy a Fővárosi Bíróságon, jelenleg is

a Terézvárosi Egészségügyi Szolgálat gyermekorvosaként praktizál.

Az ügy érdekessége az ügyészség többször megszüntette a férfi ellen az eljárást, és csak az áldozat panaszai után folytatták a nyomozást. A vád szerint a férfi nem tudta elviselni, hogy Erika szakított vele.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.