Kiderült, milyen szlogen került a magyar EB-busz oldalára

futball
2016 május 03., 13:24
comments 110

Bár az olvasóink elég jó ötleteket adtak februárban az UEFA-nak a magyar csapatbusz szlogenjéhez, ők sajnos 3 elég unalmas jelszóra szűkítették le a versenyt. A #csakegyutt sikerülhet!; az Újra a legjobbak között, mindent bele, Srácok! és a Ria Ria Hungária! közül végül az utóbbi mellett döntöttek, így ezt lesz majd olvasható a magyar csapatbuszon a franciaországi EB-n. Tehát:

„Ria Ria Hungária!”

Úgy tűnik, hogy a többi csapat is hasonlóan lapos üzenetekkel közlekedik majd. Az olasz csapatnak a „FORZA AZZURRI!” feliratot választották, míg az angoloknál pedig a „One team, one dream” szlogen volt a befutó.

A leghosszabb beszfeliratot a románok hozták össze, ott ez kerül fel: „O echipă, trei culori şi milioane de inimi care bat pentru România!”, azaz „Egy csapat, három szín és milliónyi szív, amely Romániáért dobog!” (Nemzeti Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.