Eltűnt egy gyerek egy szegedi iskolából

bűnügy
2016 május 04., 10:11
comments 24

A 11 éves Horváth Bence szerda reggel 9:20-kor egyszerűen elment a Gedói általános iskolából. A Délmagyarország szerint a rendőrség nagy erőkkel keresi.

A fiú 130 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt barna haja van, barna szeme. Eltűnésekor sötétkék kapucnis pulóvert, és ahhoz tartozó melegítőnadrágot viselt, világoskék sportcipővel. A kapucni belső része piros színű. Táska, iratok nincsenek nála.

A rendőrség kéri, hogy aki a gyermeket felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.