Keresik a férfit, aki egy kislányt zaklatott a balatonalmádi könyvtár női vécéjében

bűnügy
2016 május 05., 14:48
comments 134

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság zaklatás miatt nyomoz a képen látható férfi ellen, aki 2016. április 27-én 18 óra körül, a balatonalmádi Pannónia Kulturális Központ és Könyvtárban egy rendezvény ideje alatt a női vécében egy kislányról készített felvételt a mobiljával. Mikor észrevették, hogy mit művel, gyorsan lelépett a helyszínről. A rendőrség leírása szerint a keresett férfi 20-25 év körüli, 175-185 centiméter magas, vékony testalkatú, egyenes testtartású, haja rövidre nyírt, sötét. Sötét, egyenesszárú melegítő nadrágot, szürke, kapucnis, feliratos melegítő felsőt és fekete-fehér sportcipőt viselt, kezében egy fekete mobiltelefont tartott. Fotó: police.huA Balatonalmádi Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akik bármilyen információval rendelkeznek az eset körülményeiről. Jelentkezni lehet a Balatonalmádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán személyesen, illetve telefonon, a 06-88-438-711-es hívószámon, vagy - névtelensége megőrzése mellett - bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán a nap 24 órájában, valamint a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.