Magyarországi tanulmányúton a kameruni futballszövetség vezetői

futball
2016 május 05., 08:39
comments 60

Együttműködés kialakításának szándékával háromnapos tanulmányúton vesz részt a Kameruni Labdarúgó Szövetség vezetősége Magyarországon - hangzott el a miskolctapolcai Avalon Parkban tartott sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tóth László edző, a Mezőkövesd szakmai igazgatója, aki a kameruniakkal tervezett közös edzőtáborok koordinátora, szervezője lesz, azt mondta, a magyar futball történetében egyedülálló a találkozó, mivel a kameruni szövetség vezetői közül eddig senki nem látogatott Kelet-Közép-Európába, és soha sem futballozott Magyarországon kameruni csapat.

Úgy fogalmazott:

Magyarország utóbbi években elért eredményei és sportkoncepciója világszínvonalú stadionok építését tette lehetővé, amelynek híre elért a kameruni szövetséghez,

ezért tesz látogatást küldöttsége Miskolcon, valamint az ország legnagyobb és legmodernebb stadionjaiban: a debreceni Nagyerdei Stadionban, a budapesti Groupama Arénában és a felcsúti Pancho Arénában. Emellett ott lesz majd a Ferencváros-Újpest szombati Magyar Kupa döntőn is. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.