Rejtélyes okokból távolítottak el két oldalt a 100 leggazdagabb magyarból

2016 május 6., péntek 7:01
73

Ma jelent meg a CEMP-hez tartozó Napi.hu kiadványa, a 100 leggazdagabb magyar. Aki végiglapozza, csalódott lehet a 136. oldal után: ugyanis nem a 137. következik, hanem a 139.

Íme:

Fizikailag megvizsgálva a kiadványt, jól látható, hogy az oldal ott volt, de kitépték. És nem a vicces kedvű munkatársaim voltak a tettesek, mert több helyen észrevették már a dolgot, többek között az Bors is.

De vajon kinek áll ez érdekében?

A lap ott hiányzik, ahol a dél- és közép-magyarországi milliárdosokat listázzák.

Egy hirdetéssel merült fel probléma, és választás előtt álltak, vagy újranyomják a 16 ezer példányt, ami egy hét csúszást jelentett volna, vagy kézzel kivágják a lapot” – mondta a Napi.hu egy munkatársa a Borsnak.

Na de nem csak a hirdetés hiányzik, ugyanis az egész kiadványban nincs egy hirdetés sem, ami mindkét oldalon végighúzódna. Ami azt jelenti, hogy a hirdetés másik oldalán volt szöveg is, ez is kitépésre került. Ez látható a listából is: vagyon szerint megy sorban az anyag, és 4 milliárdos Szabó Sándor acélipari kereskedő után rögtön a 2,7 milliárdos Friebert Anikó mezőgazdasági vállalkozó következik, kimaradnak a hárommilliárdra saccolt vagyonúak.

Felvetődik hát a kérdés, hogy ki(k) az(ok), akiket valakik (?) el akarnak rejteni a nyilvánosság elől? Ki(k) lehet(nek) az(ok) a közép- vagy dél-magyar milliárdos(ok), aki(k) egy ilyen listáról le akarják radírozni magukat?

Várjuk a tippeket, addig is megkerestük a Napi.hu-t a hiányzó nevekkel kapcsolatban.

UPDATE:

Megkaptuk a hiányzó, kitépett neveket. Ők:

Pata József, Horváth Gyula, Fodor Csaba, Mészáros Vilmos és családja, Polyák Mátyás, Király Gyula, Schieber Markus Albert, Délity József, Forczek László, Juhász Sándor, Versegi János és Varga Gusztáv.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt