Itt a szupercsomag, amivel garantáltan Te leszel a legszellemesebb kommentelő. EVÖR!

életmód
2016 május 09., 05:13
comments 384
  • Első!
  • Mára akkor be is zárhatjuk az internetet.
  • Megérett a világ a pusztulásra.

A fentiek zseniális, bármikor elsüthető, örökérvényű kommentek, de az érvek ütköztetéséhez, egy komoly kommentpárbajhoz, ahol szikrázó elmék csapnak össze, ennyire csak annyit lehet mondani, hogy „karó, csüccs”.

Aki be akar kerülni a kommentelők topligájába, véleménytábornok akar lenni a véleményvezérek között, annak bizony ennél többre van szüksége.

De nyugalom, segítünk! Örömmel jelentjük, hogy megszületett a legfontosabb gyűjtés a Czuczor–Fogarasi-szótár óta:

bemutatjuk a Hardcore Törzskommentelői Szuperszótárt.

Benne a legélesebb, legszemtelenebb, leghumorosabb, legpikírtebb poénbombákkal. Ha ezeket használod, bármikor, bármilyen szövegkörnyezetben te leszel a kommentkirály. Néhány példa útmutatóként aktuális hírekhez:

  • Rekordot döntött a Deadpool nézettsége ← Szarbán kitömte Dollár papa mutyibiztost, LOL!
  • Felcsútról jelentkezett be Juhász Péter ← Na, nyomul az Összefosás, felkészül a tajgetoszpozitív Gyurcsótány és a Rosszabik. ^o^
  • Németh Szilárd és a belvárosi polgármesterek közösen állnak ki a betelepítési kvóta ellen ← Rezsiszilárd, Csokis Máté és Rogán pasa (= Anti-lop) butítja a narancs droidokat, gratula a fideSS-nek! (azért a migráncssimogató TASZ-kalapokat és offsorosgyurkákat sem kell félteni)
  • 0 százalék körül az infláció ← Mi van Kuszaszem-Eltolcsy? Vlagyimir Mutyin már megint utalt Takony Árpinak? Guccikormányzás $$$
  • Macskák fogadtak örökbe egy kétlábú kiskutyát ← Miért fut címlapon ez az Untersovszky-díjas retekklubos förmedvény?! Közben meg a csuti törpe (= V. Iktor Tébolynok) besihuhuzik a Várba! Oknyomozás? :S

Használjátok egészséggel! (u. i.: Aki trollkodik, azt bannoljuk.)

Ács Dániel, Herczeg Márk

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.