Szia cicus, van háttérhatalmad? - Jön a randialkalmazás összeesküvés-hívőknek

életmód
2016 május 10., 16:08
comments 98

Igazi hiánypótló Tinder-klón érkezett meg, egyelőre sajnos csak az amerikai piacra: az Awake Dating alkalmazás azoknak, akik egyszerre keresnek társat és hisznek őszintén az Illuminatiban.

A Daily Dot egy nagyon hosszú cikket szentelt a témának, ebből derül ki, hogy a program kifejezetten azoknak szól, akik 'felébredtek', azaz akik a felszín mögé néztek és látják már, hogyan működik a világunk.

Az Egyesült Államokban ez egyfajta gyűjtőfogalma az összeesküvés-hívőknek, legyenek azok gyíklény vagy chemtrail-hívők vagy hordjanak alufóliasisakot.

De attól még, hogy valaki szerint a háttérhatalmak irányítják az időjárást, még lehet szüksége társra. Nekik kínál most lehetőséget az alkalmazás. A fejlesztés mögött álló vállalkozás ugyanakkor bevonzaná a kevésbé radikális, inkább csak társadalomkritikus társkeresőket is, legyen szó vegan életmódról, cannabiszkultúráról vagy holisztikus gyógymódokról, őket is szívesen látják a felhasználók között.

Az alkalmazás béta verziója áprilisban jött ki, és egyelőre nem tarolt nagyot, New York ezer mérföldes sugarú körzetében mindössze 878 felhasználót lehet megtalálni. Most az első sajtóhírek majd biztos segítenek a felpörgésében.

Vannak már valós felhasználók, egyikük épp arról ír, hogy ébernek lenni valóban megnehezíti az ismerkedést, mivel állandóan józan szemmel kell figyelni a világban. A Starseed78 néven regisztráló nő amúgy a kormányzati megfigyeléseket és a CERN-t jelölte meg érdeklődési körként a profilján.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.