Helyreigazítás

helyreigazítás
2016 május 12., 11:10
comments 42

A 2016. április 23. napján oldalunkon megjelent, "VÉR, VÉR, VÉR jön a TV2-n" című cikkben valótlanul állítottuk tényként, hogy Szalai Vivien korábban rövid ideig műsort vezetett a csatornacsaládhoz tartozó FEM3-on, de nem vált be, és leszedték a képernyőről.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a FEM3 reggeli műsorából annak idején saját döntéséből távozott, mivel minden idejét az új könyvére akarta szánni. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Szalai Vivien szűk körben arról beszélt, VÉR, VÉR, VÉR jöjjön most a TV2-n, mert szűk körben sem mondott soha ilyet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.