Könnyes búcsút mondott az internetnek Magyarország elsőrangú Facebook-sztárja, aki még Orbán Viktornak is beszólt

INTERNET
2016 május 15., 18:57
comments 443

A kortárs magyar internet egyik legnagyobb ikonja, Bettyna Kovács, Kovács Bettyna ma végleg otthagyja az internetet. Hetek óta vannak arra utaló jelek az oldalán, hogy elege van ebből az egészből, undorodik az emberiségtől.

A mai napon egy videóval tett pontot az egészre, amiben azt mondja, hamarosan az egész profilt is törölni fogja. Megbocsátott rosszakaróinak, elsírta magát, amikor rajongóira gondolt.

link Forrás

A videót megelőzően részletesen leírta, miért hagyja itt ezt a kamu világot. A teljes poszt, változtatás nélkül:

"Szeretnem ha ezt mindenki el olvasna :). Vegig !!! Hamarosan , vegleg bucsut mondok a net villagnak.!!!!
Bele faradtam, a sok idiota dologban amik itt folynak... Hogy

arra mennek, hogyan tegyuk, tonkre mas eletett,

hogyan oltsuk , hogyan piszkoljuk be :) eleg a sok habi emberbol, akik csak itt menök💪🏻. A fius énembol, hirtelen at mentem 1 lanyba:) mert akkor is sok volt a csesztettes, hirtelen nem tudtam mi a hattar , es lehet picit kihivosabb kepem voltak…✋🏻

Es ez miatt, kaptam 1 hirnevet hogy sok lett a kovettom lajkom stb .. Mert hirtelen meg lattak/megtudtak, hogy nezzek en ki valahogy is:) de mar is mindenki ki talalt rolam , mindent amibol 1-szo sem igaz!✋🏻 mentek a hirek! Amit akkor halottam elsonek.. Mert semmi igazsag nem volt benne:)

Egy normalis lany életett, lehet be piszkoltátok, csak mert zavart titeket hogy tobb, embernek tetszek szeretnek stb ...

Undorito💪🏻👏🏻
Es nem is ismertek engem se igazam, nekem se habos az eletem en is eleget szenvedtem, es szenvedek:) nem hianyzik nekem ez … de remelem ha meg szunok, minden hulye kitalalcio, is megszunik! Nem kell a panik, nem mondtam hogy most torlom magam.. Talan hetek honapok, meg nemtudom, de visszont szeretnek meg koszoni minden olyan embernek, akik melletem voltak! Szeretek, es csak nekem hisznek/hittek💓💓💓
Talan, ( de ezt meg meg gondolom…)
Ha inenn torlom magam, lehet az Instam meg hagyom, es azt fogom hasznalni:) csak!
Addig , Szeretnem:)
Ha tovabbra is nezne , szeretne... Foglalkozna velem minden olyan ember , akik szeretnek:)
Mert ahogy mondtam" pontosan nemtudom, mikor lepek le vegleg! De remelem hamarosan!"

link Forrás

A rajongók is sírnak.

"Ezt a kepet neked csinaltam en tudod segitettem de elmesz öröké örökre a szivemben leszel gyere majd azt beszunk hol fogjuk halani a hamgodat 😪😪😪 en most is sirok mert el mesz a legjobb baratnom megy ne hagy itt minket 😪😪😪"

egy rajongó munkája

"Kèrlek amit fel tettèl videòka az öszesset kūld àt nekem nagyon hiànyozni fogsz legalàbb legyen emlèkem csak egy a baj hogy mikor fogunk talàlkozni ìrj nekem priviben kèrlek èn agyon szeretlek mit szuper baràtnőt sìrtam nagyon mikor vègig halgatam sőtt most is😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢"

"Mivan Orban rádküldött valakit, a neki szánt videó útán?😂😂😂😂"

link Forrás

Én még nem akartam elbúcsúzni Bettitől. De valószínűleg nem is kell, a Bettyna szubkultúrájába tartozó hírességek bevett figyelemfelkeltési szokása, hogy örökre elbúcsúznak az internettől, aztán másnap közlik, hogy jól átvertek mindenkit.

Legalábbis remélem, Bettyna is ezt fontolgatja. Ugye? UGYE CSAK ERRŐL VAN SZÓ? :(

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.