Illés bácsi feladta a Nébih elleni harcot

Egészségügy
2016 május 19., 13:25
comments 414

A gödöllői önkormányzat a Facebookon jelentette be, hogy Barna Illés végleg bezárja cukrászdáját. A lerobbant cukrászda tulajdonosa a polgármesterre folytatott egyeztetés után úgy döntött, hogy nem újíttatja fel és nem nyitja ki ismét cukrászdáját. A közlemény szerint Barna Illést nagyon megviselte az elmúlt egy hét, és megromlott egészségi állapota miatt nem vállalja a felújítással és újranyitással járó nehézségeket.

Gémesi Györggyel abban egyezett meg, hogy a cukrászat régi berendezéseit hivatalosan felbecsültetik, és a város megvásárolja. A tervek szerint az eszközökből és a 77 éves cukrász okleveleinek másolatából a Gödöllői Városi Múzeumban kiállítást rendeznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.