Nem könnyű a magyar törpepártok politikusainak élete

POLITIKA
2016 május 25., 21:32
comments 175

A 24.hu közölt hosszú interjút Szabó Tamarával. Nem, Tányával. NEMNEM!!! Tímeával, na, a Párbeszéd Magyarországért valakiével. Több betű van benne, mint ahány szavazója a pártjának, viszont van benne egy elég vicces rész, amit érdemes idézni.

"A politikusainkat még nem kötötték össze a Párbeszéd Magyarországért nevével. Engem kétnaponta állítanak meg az utcán, hogy “jajj, Bernike, annyira drukkolunk.” Egész egyszerűen azt hiszik, hogy én vagyok Szél Bernadett, az LMP társelnöke, miközben arcról megismernek, és örülnek, hogy foglalkozom az egészségüggyel vagy a gyermekéhezéssel. De olyan is előfordult, hogy országjárás során megálltunk egy Miskolc külvárosi benzinkútnál Barabás Richárddal és Tordai Bencével (a PM politikusai ) és egyből felismertek minket, névről tudták, kik vagyunk. Majd hozzátették, hogy az Együttből jöttünk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.