18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

Kérdőre vonták a Hé, Arnold! készítőjét, volt-e seggzabálás a rajzfilmben

2016 május 28., szombat 16:39
107

Én gyekkoromban a Pindúr Pandúrokból tanultam meg, mi a feminizmus és a Hé, Arnold!-ból, hogy mi az a friendzone, mégsem maradt meg az emlékeimben, hogy az egyik epizódban ez történik a háttérben:

De ez teljesen érthető, egy rajzfilm nem is igazi rajzfilm, ha nincsen benne legalább ötpercenként _felnőttes_ utalás a gyerek mellett ülő szülőknek, amit a kicsik úgysem értenek meg.

De egy ilyen nyíltan szexuális viccet is megengedtek volna maguknak a Hé, Arnold készítői? Mindennek van határa, és mégiscsak egy árva fiúról szóló rajzfilmről beszélünk.

A dologra persze továbbra sem a gyerekek, hanem az unatkozó, internetező felnőttek lettek figyelmesek. Az interneten addig-addig ment a találgatás, hogy mit akar mégis jelenteni a furcsa jelenet, hogy az A.V. Club megkereste az alkotót és megkérdezték:

Valóban seggzabálás történt a rajzfilmben?
Az alkotó pedig azt felelte, ezt eddig sosem vette észre, pedig már százszor látta a részt, illetve hogy:

"Ez a jelenet a 'Hálaadás ünnepe' című részből van, a gyerekek elhagyják Mr. Simmons házát, akinek a családja az asztalnál veszekszik. [Az ablakban] Uncle Chuck kézzel eszi a pulykát. Biztosíthatlak titeket, ez sosem az volt, aminek az interneten beállítják"

(A seggzabálás kifejezést a méltán híres tumblr-felhasználótól, honapos-retektől kölcsönöztem. Valószínűleg nem ő találta fel, de én általa ismertem meg, köszi neki!)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt