Kérdőre vonták a Hé, Arnold! készítőjét, volt-e seggzabálás a rajzfilmben

Én gyekkoromban a Pindúr Pandúrokból tanultam meg, mi a feminizmus és a Hé, Arnold!-ból, hogy mi az a friendzone, mégsem maradt meg az emlékeimben, hogy az egyik epizódban ez történik a háttérben:

De ez teljesen érthető, egy rajzfilm nem is igazi rajzfilm, ha nincsen benne legalább ötpercenként _felnőttes_ utalás a gyerek mellett ülő szülőknek, amit a kicsik úgysem értenek meg.

De egy ilyen nyíltan szexuális viccet is megengedtek volna maguknak a Hé, Arnold készítői? Mindennek van határa, és mégiscsak egy árva fiúról szóló rajzfilmről beszélünk.

A dologra persze továbbra sem a gyerekek, hanem az unatkozó, internetező felnőttek lettek figyelmesek. Az interneten addig-addig ment a találgatás, hogy mit akar mégis jelenteni a furcsa jelenet, hogy az A.V. Club megkereste az alkotót és megkérdezték:

Valóban seggzabálás történt a rajzfilmben?
Az alkotó pedig azt felelte, ezt eddig sosem vette észre, pedig már százszor látta a részt, illetve hogy:

"Ez a jelenet a 'Hálaadás ünnepe' című részből van, a gyerekek elhagyják Mr. Simmons házát, akinek a családja az asztalnál veszekszik. [Az ablakban] Uncle Chuck kézzel eszi a pulykát. Biztosíthatlak titeket, ez sosem az volt, aminek az interneten beállítják"

(A seggzabálás kifejezést a méltán híres tumblr-felhasználótól, honapos-retektől kölcsönöztem. Valószínűleg nem ő találta fel, de én általa ismertem meg, köszi neki!)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.