Teherbe esett 13 éves tanítványától a texasi szextanárnő

Alexandria Vera, aki egy houstoni általános iskolában tanít, azt állítja, hogy szerelmesek egymásba 13 éves tanítványával, és hogy a kisfiú családja áldását adta a kapcsolatra. A rendőrség viszont nagy erőkkel keresi a 24 éves nőt, akit szexuális zaklatással gyanúsítanak.

Alexandria Vera (Forrás: Facebook)

A kapcsolat könnyű flörttel kezdődött még tavaly nyáron, egy táborban, aztán szeptemberben a fiú az Instagramon elkérte a tanítónő telefonszámát, randira hívta, elkezdtek találkozni, és attól kezdve napi szexuális kapcsolatban voltak. A tanítónőnek egyébként már van egy gyereke.

A kapcsolatot egyáltalán nem titkolták, az iskolában csak az nem tudott róla, aki csukott szemmel járt a folyosón: az egyik diák szerint a fiú "mindenki szeme láttára markolta meg a tanárnő fenekét", és szüleinek barátnőjeként mutatta be Verát. A nő terhes is lett tanítványától, de úgy döntött, elveteti a magzatot, miután a nyomozó ügyészség megjelent az iskolában, és kérdezősködni kezdett.

A nő szabadlábon van, a rendőrség nagy erőkkel keresi.

(Daily Mail, ABC 13)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.