Több tucat ember terült ki a Keleti előtt a fairtások miatt

politika
2016 június 06., 14:09
comments 155

Hétfőn délután mintegy 150-200 ember terült ki a Keleti pályaudvar előtt a Greenpeace flashmobján, hogy egy felbőgő láncfűrész hangjára a „Római-parttól az Orczy-kerten át a Városligetig minden veszélyeztetett budapesti zöldterület megóvásáért” tüntessenek. Majd két perc múlva megszólalt egy vekker, mindenki feltápászkodott, és lelépett. A Greenpeace tiltakozása a Keleti előtt - Fotó: Botos TamásAz Orczy-parkban nem sokkal a rendezvény előtt kezdték el kivágni a fákat, hogy helyet csináljanak Nemzeti Közszolgálati Egyetem új épületeinek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.