Négyen erőszakoltak meg egy kolumbiai stoppos lányt

Turistaként érkezett Budapestre az a Németországban tanuló kolumbiai nő, akit még 2010 április 10-én erőszakolhatott meg négy magyar férfi. A rendőrség csak most hozta nyilvánosságra a részleteket, miután sikerült vádat emelni a feltételezett elkövetők ellen.

A vád szerint a kolumbiai nő április 10-én a Népligeti Pályaudvarról akart eljutni Pozsonyba, de lekéste az aznapi utolsó buszt. Ezek után döntött úgy, hogy megpróbál stoppal eljutni Szlovákiába.

A nőnek négy férfi felajánlotta, hogy 50 euróért elviszik Pozsonyba, azonban nem oda, hanem Érdre szállították. Ott a nő vallomása szerint valamilyen furcsa kávét akartak vele megitatni, ám ő ellenállt, és megpróbált kiszállni és segítséget kérni. A vádlottak azonban ezt megakadályozták, és valami olyan italt itattak vele, amitől elkábult.

A négy férfi Érd külterületére vitte a nőt, ahol az egyik férfi a kocsiban közösült vele, miközben a többiek a mellét fogdosták. Később a többoek is megerőszakolták, majd a nőt Budapest XI. kerületében egyszerűen kitették a kocsiból.

A négy vádlott 2015. májusától van előzetes letartóztatásban, akár 15 éves börtönbüntetést is kaphatnak. (Bors)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.