Visszahívja az argentin Fiat a női sofőrökön gúnyolódó használati útmutatót

2016 június 11., szombat 18:21
59

Az olasz autógyár Argentínában állt elő olyan viccesnek szánt használati útmutatóval, ami valójában 1950-ben is készülhetett volna. A leírásban a férfiakat alfahímeknek nevezték, a nőket segédpilótának, és volt rész, ami arról szólt, hogy milyen hosszú szoknyában hova érdemes ülni az autóban.

A vicceskedő leírás az új Fiat-tulajoknak járt, a hivatalos papírok mellé csatolták ezt is. Miután az interneten felbukkantak az első felháborodott kommentek, a cég közölte, hogy nem akartak senkivel szemben tiszteletlenek lenni.

A leírás kitért arra is, hogy ha rövid szoknya van a nőn, akkor jobb ha hátra ül, mert így nem akadályozza a koncentrációt. Ha annyira nem rövid a szoknya, de kalandozós kezünk van, akkor is jobb, ha hátra ültetjük a nőt, érvelt a leírás. Igaz, ehhez az is kell, hogy ezeknek a segédpilótáknak jó lábuk legyen, tette még hozzá az útmutató. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt