Habony lapjában a Fidesz 23 százalékos szelete nagyobb lett, mint a bizonytalanok 38 százalékos szelete

képzavar
2016 június 13., 11:44
comments 173

Olvasónk küldte be ezt a fotót Habony Árpád új, ingyenes lapjából, a Lokálból. A cikkben a Századvég közvélemény-kutatását ismertetik, ami szerint még mindig a Fidesz legnépszerűbb politikai párt Magyarországon.

Ehhez beillesztettek egy grafikont is, de ebbe kisebb hiba csúszott: véletlenül a Fidesz 23 százalékos halmaza jóval nagyobb lett, mint a bizonytalanok 38 százalékos szelete.

Van ez így, hisz csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.

Update: közben rájöttünk, teljes a zavar, mert a cikk 29 százalékot említ a Fidesznek. Megnéztük a Századvég eredeti kutatását is, ott is 29 százalékot írnak, szóval a grafikon mellett a mellé írt számokat is elrontották a lapnál a jelek szerint.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt