Rogán Antal: Hazugságáradat

bűnügy
2016 június 17., 10:49
comments 233

A Népszabadságnak reagált Rogán Antal Portik Tamás vádjaira, ami a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint nem más mint >

hazugságáradat.

Rogán azt állítja, hogy soha, sehol nem találkozott Portikkal, és Pápa Marianne-t sem ismeri. Rogán tanúkat fog megidézni, állítólag az ügyben releváns információkkal rendelkező rendőröket, akik cáfolni tudják Portik Tamás hamis állításait.

link Forrás

Arról egy szót sem szólt Rogán Antal, hogy miért nem ment a bírósági tárgyalásra, hogy ott cáfolja meg Portik Tamás állításait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.