Belgiummal játszik Magyarország a nyolcba kerülésért

futball
2016 június 22., 18:50

Belgium egy késői góllal legyőzte Svédországot, így eldőlt, hogy csoportja második helyén végez, és Magyarországgal fog játszani a legjobb nyolcba kerülésért vasárnap este 9-kor.

A magyar válogatott ugyan bombaerős ellenfelet kap, de hát papíron ugye a portugálok is azok voltak. A svédekkel pedig a mutatott játékuk alapján egyébként is iszonyatosan unalmas ellenfelek lettek volna, szóval biztos van olyan szempont, amiből jó, hogy nem a svédekkel vagy az írekkel, hanem az EB egyik legerősebb keretével bíró, Hazaddal, De Bruyne-nel, Lukakuval és barátaikkal teletömött Belgiummal.

Viszont ha nyerünk, akkor a Wales-Észak-Írország meccs győztesével meccselünk a legjobb négybe kerülésért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.