Belgiummal játszik Magyarország a nyolcba kerülésért

futball
2016 június 22., 18:50
comments 95

Belgium egy késői góllal legyőzte Svédországot, így eldőlt, hogy csoportja második helyén végez, és Magyarországgal fog játszani a legjobb nyolcba kerülésért vasárnap este 9-kor.

A magyar válogatott ugyan bombaerős ellenfelet kap, de hát papíron ugye a portugálok is azok voltak. A svédekkel pedig a mutatott játékuk alapján egyébként is iszonyatosan unalmas ellenfelek lettek volna, szóval biztos van olyan szempont, amiből jó, hogy nem a svédekkel vagy az írekkel, hanem az EB egyik legerősebb keretével bíró, Hazaddal, De Bruyne-nel, Lukakuval és barátaikkal teletömött Belgiummal.

Viszont ha nyerünk, akkor a Wales-Észak-Írország meccs győztesével meccselünk a legjobb négybe kerülésért.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt