Ha meghalnék, akkor tudja meg az orvostudomány, hogy igenis bele lehet halni a szégyenbe

külföld
2016 június 24., 13:21
comments 33

A szó leghagyományosabb értelmében vett zsidó családi vígjáték kerekedett a mormonok földjén, Salt Lake City-ben, ahol a 48 éves zsidó üzletember, Baron Brooks családja megelégelte, hogy a férfi még mindig nőtlen.

Baron mit sem sejtve lapozgatta a szomszédos Idaho The Press című helyi lapját, amikor legnagyobb megdöbbenésére

egy egész oldalas házassági hirdetést talált, amiben ő maga keresett partnert.

A döbbenetet az okozta, hogy ő nem adott fel ilyen hirdetést. "Ha ma meghalnék, tudassátok az orvostudománnyal, hogy igenis bele lehet halni a szégyenbe" - nyilatkozta az eset után.

Végül kiderítette, hogy 78 éves apja adta fel a hirdetést. A vége persze vidám lett a sztorinak. Baron nem akarta megbántani idős édesapját, ezért inkább megengedte neki, hogy elbeszélgessen a hirdetésre jelentkező nőkkel. (Via NBC News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.