250 millió forintért házi őrizetbe engedhetik Vizoviczki Lászlót

bűnügy
2016 július 06., 17:36
comments 126

Az Index írta meg a rendszeresen ügyészségi dokumentumokat szivárogtató Pesti Srácokra hivatkozva, hogy 250 millió forintért cserébe a Fővárosi Törvényszék szerdán megszüntette az adócsalással és rendőrök megvesztegetésével vádolt Vizoviczki László előzetes leatrtóztatását.

Ez azt jelenti, hogy Vizoviczki a sokkal kényelmesebb házi őrizetben várhatja a tárgyalást, amint megszületik a jogerős döntés az ügyben. Ügyvédje szerint erre még néhány hetet kell várni.

Vizoviczki László tündökléséről és bukásáról Sarkadi Zsolt írt cikkeket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.