Hallatlan, dílert fogtak a Balaton Soundon

bűnügy
2016 július 10., 10:52
comments 57

Pénteken intézkedett Kasznár Gyula siófoki rendőrkapitány, aki "egy rendezvény bejáratánál" látott el szolgálatott a külső biztosítás parancsnokaként, és kiszúrt egy feltűnően gyanúsan viselkedő személyt.

Kasznár alezredes igazoltatást kezdeményezett, mire feltűnően gyanúsan viselkedő személy menekülni kezdett, de ekkor Bene Zsolt alezredes, marcali rendőrkapitány egy főhadnagy és törzsőrmester közreműködésével elfogta a 25 éves férfit, aki ráadásul külföldi is volt.

A férfi ruházata és csomagmegőrzője átvizsgálása után kábszergyanús tabletták és nagy mennyiségű készpénz került elő, a külföldi férfi ráadásul pozitív drogtesztet is produkált, így drogkereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.