Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Sound sztárfellépőinek öltözőjében

bűnügy
2016 július 11., 04:19
comments 405

Két eszméletlen tinilányt találtak szombat este a DVBBS nevű kanadai elektronikus zenei duó öltözőkonténerében. A lányok maguktól nem juthattak be a szigorúan védett részre, a Sound szervezői megerősítették, hogy a duó vendégeiként jutottak be oda.

A lányok a DVBBS koncenrtjén az első sorban buliztak, a zenekar tagjai a színpadra is felhívták őket, aztán a jelek szerint az öltözőjükbe is.

Hogy aztán mi történt, azt nem tudni, a rendőrség csak hétfőre ígért tájékoztatást - vasárnapi megkeresésünkre erről az esetről nem tettek említést, pedig külön is rákérdeztünk.

Pedig a Bors úgy tudja, hogy a rendőrök a ferihegyi reptéren végül utolérték a duót, ami sietve távozott a soundos buli után. A lap értesülései szerint az egyik lány anyja feljelentést tett.

UPDATE 9:25: A Somogy megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap azt válaszolta kérdésünkre, hogy

„a rendőrök 2016. július 10-én négy férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akiknél előzőleg a ruházat átvizsgálása során kábítószergyanús anyag került elő. Négyük közül hármuk esetében a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki. A külföldi férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.”

Érdeklődésemre, hogy a két eset összefügghet-e, hétfőn azt válaszolták, hogy

„igen, természetesen összefügg”,

de az ügyről a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem kívántak több részletet közölni.

A Sound szervezői megerősítették, hogy eszméletlen lányokat találtak a DVBBS öltözőjében, és még azt is hozzátették, hogy a DVBBS Szigetre tervezett fellépését már le is mondták. (Via Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.