Eszméletlen lányokat találtak a Balaton Sound sztárfellépőinek öltözőjében

bűnügy
2016 július 11., 4:19
comments 406

Két eszméletlen tinilányt találtak szombat este a DVBBS nevű kanadai elektronikus zenei duó öltözőkonténerében. A lányok maguktól nem juthattak be a szigorúan védett részre, a Sound szervezői megerősítették, hogy a duó vendégeiként jutottak be oda.

A lányok a DVBBS koncenrtjén az első sorban buliztak, a zenekar tagjai a színpadra is felhívták őket, aztán a jelek szerint az öltözőjükbe is.

Hogy aztán mi történt, azt nem tudni, a rendőrség csak hétfőre ígért tájékoztatást - vasárnapi megkeresésünkre erről az esetről nem tettek említést, pedig külön is rákérdeztünk.

Pedig a Bors úgy tudja, hogy a rendőrök a ferihegyi reptéren végül utolérték a duót, ami sietve távozott a soundos buli után. A lap értesülései szerint az egyik lány anyja feljelentést tett.

UPDATE 9:25: A Somogy megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap azt válaszolta kérdésünkre, hogy

„a rendőrök 2016. július 10-én négy férfit állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra, akiknél előzőleg a ruházat átvizsgálása során kábítószergyanús anyag került elő. Négyük közül hármuk esetében a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett, így őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként, egy személyt pedig tanúként hallgattak ki. A külföldi férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.”

Érdeklődésemre, hogy a két eset összefügghet-e, hétfőn azt válaszolták, hogy

„igen, természetesen összefügg”,

de az ügyről a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem kívántak több részletet közölni.

A Sound szervezői megerősítették, hogy eszméletlen lányokat találtak a DVBBS öltözőjében, és még azt is hozzátették, hogy a DVBBS Szigetre tervezett fellépését már le is mondták. (Via Bors)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt