Payet állítja, hogy nem direkt rúgta le Ronaldót

2016 július 12., kedd 10:47
159

"Szerelni mentem, pont" - nyilatkozta Dimitri Payet Cristiano Ronaldo sérüléséről. A franciák támadója az Eb-döntő nyolcadik percében lépett oda nagyon keményen a portugálok legnagyobb sztárjának. Úgy, hogy térdével oldalról telibe találta Ronaldo támaszkodó lábának a térdét, amely így természetellenes irányban hajlott oldalra.

Azóta kiderült, hogy Ronaldo részleges keresztszalag-szakadást szenvedett, az első becslések szerint legalább négy-öt hónapig nem játszhat.

"Visszaszereztem a labdát. Ha bántottam, nem volt szándékos" - mondta Payet. Mondjuk affelől, hogy bántotta, kevés kétségünk lehet. Már csak a sérülés ténye is megerősíti ezt, de a felvételeken is jól látszik, hogy mennyire kemény volt Payet belépője. Rá amúgy nem volt jellemző az Eb-n a keménység, vagy egyáltalán a védőmunka, a statisztikák szerint összesen három szerelése volt az egész Eb-n. (Via ESPN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt