Payet állítja, hogy nem direkt rúgta le Ronaldót

"Szerelni mentem, pont" - nyilatkozta Dimitri Payet Cristiano Ronaldo sérüléséről. A franciák támadója az Eb-döntő nyolcadik percében lépett oda nagyon keményen a portugálok legnagyobb sztárjának. Úgy, hogy térdével oldalról telibe találta Ronaldo támaszkodó lábának a térdét, amely így természetellenes irányban hajlott oldalra.

Azóta kiderült, hogy Ronaldo részleges keresztszalag-szakadást szenvedett, az első becslések szerint legalább négy-öt hónapig nem játszhat.

"Visszaszereztem a labdát. Ha bántottam, nem volt szándékos" - mondta Payet. Mondjuk affelől, hogy bántotta, kevés kétségünk lehet. Már csak a sérülés ténye is megerősíti ezt, de a felvételeken is jól látszik, hogy mennyire kemény volt Payet belépője. Rá amúgy nem volt jellemző az Eb-n a keménység, vagy egyáltalán a védőmunka, a statisztikák szerint összesen három szerelése volt az egész Eb-n. (Via ESPN)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.