Arcot kap az igazi gonosz

2016 július 14., csütörtök 7:32
104
Foto: Stephen King's It 2017 FB

Gyerekkoromban semmitől nem rettegtem annyira, mint Stephen King legendás bohócától, Pennywise-tól, aki azzal múlatta idejét, hogy kipuhatolja Derry kisváros gyermekeinek legbelső félelmeit, majd módszeresen őrületbe kergesse őket.

Ez persze nem rettentett vissza attól, hogy mindahányszor végigreszkessem a Vox és egyéb gagyi német mozicsatornák éjszakai műsorsávján Tommy Lee Wallace IT (Az) című filmjét, és nyílván nagyban hozzájárult ahhoz, hogy később nagy King-rajongó legyek.

Huszonhat év után új film készült King legendás két kötetes Az című regényéből, amit annak idején fordítottak Izének, de szimplán a Gonosznak is. Az író most Facebookján is megosztotta az első képet az új Pennywise-ról, akit Bill Skarsgård svéd színész alakít majd Andrés Muschietti rendezésében.

A fiatalabbak valószínűleg Heath Ledgerre és Jokerre asszociálnak az első fotó láttán, de az új Pennywise azért sok hasonlóságot mutat Wallace "eredetijéhez" képest is, bár a precízebb ecsetvonások kétségtelenül jobban megfelelnek a kor követelményeinek. (Entertainment Weekly)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt