Rengeteg embert meglőttek egy flordiai klubban

külföld
2016 július 25., 09:00
comments 89

A floridai Fort Myersben egy klubban valaki lövöldözni kezdett. Az első hírek szerint legalább két ember meghalt, és több mint egy tucat – különböző források szerint 13-16 – embert meglőttek.

A klubot úgy hívják, hogy Club Blu.

link Forrás

A helyszínen lévők nagyjából harminc lövést hallottak. Az elkövetőről egyelőre nem tudni semmi konkrétat, a rendőrség nagy erőkkel vonult fel és lezárta a környéket.

A legfrissebb hírek a lövöldözéshez kapcsolódik egy másik helyszín, egy lakás, ahol szintén volt lövöldözés, és őrizetbe vettek egy személyt. (CNN, Sky, Washington Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.