Sarka Kata otthagyta Hajdú Pétert

2016 július 28., csütörtök 4:00
670

Bár a hazai bulvársajtó még nem tudta eldönteni, hogy teherautóval vagy kamionnal, de úgy tűnik, szétment az ország bulvárházassága, és amíg Hajdú Péter a Soundon bulizott, Sarka Kata elköltözött otthonról.

A Bors szerint Sarka Kata és a gyerekek már hetek óta külön élnek Hajdútól. A költözés még a Balaton Soundon alatt történhetett, ahol eleve feltűnő volt, hogy Hajdú Péter egyedül jelent meg. A szomszédok szerint Sarka egy költöztető céggel vitette el a cuccait férjétől, akivel nyolc évig éltek együtt.

Azt még nem tudni, hogy Sarka Kata hova költözik, de a lap szerint nem csak a lakásból pakolt ki, hanem a Rogán Cecíliával közös cégük irodáját is új helyre viszi.

Pedig az üzleti eredményeik alapján pár napja még úgy tűnhetett, hogy minden rendben a házaspárral, hiszen Hajdú Péter cége negyvenmillióért gyártotta le a közmédiának a Magyarország szépe választás élő adását, amihez a szépségversenyt Sarka Kata vezényelte le Rogán Antal feleségével együtt.

Sarka Kata a Borsnak azt mondta, nem szeretne a költözésről nyilatkozni, így most azt sem tudhatjuk, hogy mi lesz a hazai szépségversenyekkel a magánéleti válság után.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt