Megpróbálták elrabolni egy gödöllői nő kocsiját, de az árokba borultak, és meghalt

Gödöllőn a Turay Ida Színház egyik munkatársa, a 24 éves B. Zsófia egy nappal a születésnapja után éppen hazaért, de amikor kiszállt a kocsiból, hogy kinyissa a kaput, egy eddig ismeretlen férfi bepattant a kocsiba.

El akart hajtani, de a nő belekapaszkodott a Hyundaiba, hogy megállítsa. A rabló gázt adott, és a kocsi a vízelvezető árokba borult, a nő pedig az autó alá szorult, és a helyszínen meghalt. A rabló kimászott, és elmenekült, a rendőrség hajtóvadászatot indított – írja a Hírpress.

Darvas Ilona, a színház igazgatója így emlékezett a jegyárusról: „Egy napsugárral kevesebb a Földön, egy csillaggal több lett az égen. 2016. július 28-án egy aljas, kis stílű gazember elrabolta színházunk legszebb mosolyát. Gödöllőn el akarta lopni Zsófi autóját, de ő nem hagyta. Harcolt, küzdött érte, mint mindig mindenért, de végül ez a kis törékeny lány maradt alul. Ez a szőke, csupa mosoly, örök pozitív, energikus, kedves lány nincs többé. A nézők hiába keresik majd a pénztárban, nem lesz ott, hogy segítsen, hogy az új előadásokról meséljen. Fiatal volt, kedves és szép. Tőle fosztott meg bennünket egy gyilkos, aki elfutott a tett színhelyéről.” (Blikk)