Puzsér Róbert nemváltó műtéten esett át, megszületett Puzsérvecz Nóra

bölcsesség
2016 augusztus 05., 10:46
comments 207

A nyár legbiztatóbb fejleménye, hogy Puzsér Róbert végképp eloraveczesedett, betöltve a Portugáliába távozott mester után maradt űrt.

Puzsérvecz korszakindító Magyar Nemzet-beli cikke annyira mély és igaz, annyi sok új, váratlan, sőt forradalmi meglátást tartalmaz a férfiakról, hogy magamba néztem és olyan cikkben ismertetem, ami kizárólag idézetekből áll.

  • Szexuális ösztönök által hajtott biológiai gépek, akiknek nem szabad hinni, mert semmi mást nem akarnak, csakis dugni.
  • a férfiak csak az első ejakulációjukat követően kezdik el a maga valójában látni a mellettük fekvő nőt
  • Közlöm majd a lányommal, hogy a gazdag és jóképű férfiak kurvázni járnak, a feleségük mellett szeretőt tartanak, továbbá senkivel nem ügetnek el sehova, mert holnap a titkárnőjüket szopatják, holnapután meg a szexi pincérlányt szedik föl a sarki presszóban.
  • Elmondom majd neki, hogy a férfiak nem háborúra, nem feszültségre, nem vibrálásra és nem izgalomra vágynak az otthonunkban, hanem nyugalomra, békére, figyelemre és szeretetre. Épp amire a nők: az otthon biztonságára és melegére.
  • Sokfélék vagyunk, vannak olyan emberek, akiknek nem való a család, akik más téren és más módon tudnak kiteljesedni.
  • Szeretném, ha a lányom megértené, hogy azok a nemi szerepek, amelyeket az evolúció alkotott, jótékony, segítő erők. Ezekben a szerepekben és ezek által a szerepek által találhatunk boldogságot.
  • Azt fogom kérni a lányomtól, hogy mindig maradjon nő. Ne a külsőségekben, ne a hisztiben, ne a csajos rucikban, és ne ebben vagy abban a divatirányzatban. Legyen nő a lényében, a gondoskodásában, az odaadásában, az együttműködésében, a megtartásában és az anyaságában.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.