Tudta? Külföldiek terrorizálták Balatonlellét

bűnügy
2016 augusztus 05., 06:23
comments 66

Több autót megrongált az a két külföldi augusztus 2-án, akit gyorsított eljárásban állított bírság elé a fonyódi járási ügyészség.

A két fiatal férfi szórakozást követően ittas állapotban gyalog ment balatonlellei szálláshelyére. Az utcán haladva először egy platós kisteherautó visszapillantó tükrét rúgták le, amelytől a szélvédő is megrepedt, illetve a motorháztetőbe is belerúgtak. A gépkocsiban összesen 211.000,- Ft kár keletkezett. Ezután még két személygépkocsi visszapillantó tükrébe rúgtak bele. Cselekményüket a Balatonlellei Rendőrőrs épületének ajtajában állva két rendőr észlelte, majd az elkövetőket elfogták.

Garázdaság és rongálás vétsége miatt szabtak ki pénzbüntetést. (Somogy Megyei Főügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.