A MAZSIHISZ gratulál és hosszú életet kíván Bayer Zsoltnak

politika
2016 augusztus 22., 05:33
comments 166

Bayer Zsolt nem újságírói munkásságáért, hanem éppen annak ellenére kapta kitüntetését, írja a MAZSIHISZ közleményében. Szerintük a Fidesz észrevette, hogy egykori alapítója sikertelen és rosszkedvű.

"Helyesen mérték fel, hogy Bayer frusztrált átkozódása, monoton, hisztérikus és szánni való gyűlölködése nem csak neki saját magának, de a közhangulatnak is árt. Alighanem ezért akarta őt a kormány jobb kedvre, derűre hangolni valami pénzbe nem kerülő figyelmességgel."

Ezt a pedagógiai célú kedveskedést támogatja Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége, aminek tagjai nem mondanak le a reményről, hogy Bayer egyszer felhagy majd rutinszerű uszításaival.

"Bizakodunk, mert sok jó ügy van Magyarországon, amelynek a kitüntetett egykor volt figyelemreméltó stílusát újra szolgálatba tudná állítani. Kívánunk neki ezért erőt, egészséget és hosszú életet, hogy legyen ideje jóvátenni mindazt a mérhetetlen kárt, amit az elmúlt évek során írásaival Magyarországnak okozott."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.