Schmidt Mária: Orbán várja el, hogy fancy-k, trendik és szexik legyünk

politika
2016 augusztus 22., 07:55
comments 232

A HírTV számolt be arról, hogy az 1956-os emlékév 13 milliárdos büdzséjéből nem csak a Halszagú Magyarországra jutott ötvenmillió, hanem

hat romkocsma is kapott 17 milliót, hogy forradalomra emlékeztető dekorációt készítsenek.

Igaz, a pályázatból hiányzott a romkocsmák meghatározása, így lehet az, hogy a demjéni Fröccs Forrás kocsma is nyert kétmilliót. A csatorna megkereste az emlékév programigazgatóját, aki elmondta, hogy az érdeklődés felkeltése a cél a dekorációk készítésével. Tallai Gábor szerint például egy külföldi barátnak elmondani, hogy erre büszkék vagyunk,

erre most iszunk és elénekeljük azt a dalt!

A programigazgató valószínűleg a Halszagú Magyarország című számra gondolt.

link Forrás

A HírTV szerint nem véletlen sem a botrányos dal, sem a romkocsmázás:

"a miniszterelnök utasított még Kötcsén, hogy el kell érnünk a fiatalokat, azt a nyelvet kell megtanulnunk, amit ma a fiatalok beszélnek. Ezért azt várja tőlünk, hogy fancy-k, trendik és szexik legyünk,"

ezt még az emlékbizottság novemberi alakulóülésén mondta Schmidt Mária. Összejött.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.