"Valami kangőz terjenghet a miniszterelnök irodájában"

POLITIKA
2016 augusztus 23., 18:17
comments 171

Egy nappal Orbán Viktor kijelentése utána robbantott a Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja egy közleményt. A szervezetet amúgy 2014 utolsó napján alapították és nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint

a konzervatív és szabadelvű, a nemzeti és európai értékek hiteles képviseletét és terjesztését Magyarországon.

És íme az MTI-nek eljuttatott közlemény, változatlanul:

Elég a hímsovinizmusból, nyugalmat akarunk!

Valami kangőz terjenghet a miniszterelnök irodájában, ez lehet az oka annak, hogy képtelen a férfiakkal egyenjogúként tekinteni a nőkre.

Orbán Viktor még a feleségének sem hagyja, hogy legyőzze. Egy baráti síversenyen felesége futott be elsőnek, és ő csak második lett, az eredményhirdetés előtt elintézte, hogy külön férfi és női kategória legyen. Most, az olimpia után büszke a 8 magyar aranyéremre, de bosszankodik, hogy ebből 7-et nők szereztek. Úgy véli, valami baj van a magyar férfiakkal, és ezért önvizsgálatot kell tartanunk.

Tökéletesen tudjuk, hogy a Fidesz más szerepet szán a nőknek. Az asszonyoknak a konyhában a helyük, és adott esetben az ő dolguk a pityergés is. Na meg szüljenek! Gyereket, unokát! Nekünk, férfiaknak!

A jelenlegi kormányban nincs női miniszter. Ezt azzal magyarázza, hogy a magyar politikai élet annyira kegyetlen és brutális, hogy azt egy nő nem bírná. Véleménye szerint kegyetlenségben legfeljebb az amerikai belpolitika mérhető a magyarhoz.

Na akkor mérjük! Az Egyesült Államokban várhatólag női elnök lesz hamarosan. Magyarországon 2018-ban lesznek a választások. Mivel a Fidesz nem tud, vagy inkább nem akar női jelöltet állítani, megtesszük ezt mi, a Földművelők-, Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja. Továbbra is hisszük és tudjuk, hogy a női empátiára és gondoskodásra most minden eddiginél nagyobb szüksége van a gyűlöletre nevelt Magyarországnak. Többek között ezt kapja az ország az FGRP-től.

Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.