Agyonlőttek egy házaspárt Nyíregyházán

bűnügy
2016 augusztus 31., 13:17
comments 172

A nyíregyházai Friss utcánál volt lövöldözés szerda délután: egy fegyveres berontott egy családi házba, és végzett az ott lévő házaspárral, írja a Szon.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a 40 éves nő a helyszínen meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

photo_camera MTI Fotó: Balázs Attila

A gyilkos megsebesített egy harmadik embert is, aki el tudott menekülni. A lakásban volt egy hétéves ikerpár is, nekik nem lett bajuk.

Helikopterrel keresik a gyilkost a rendőrök, a Nyíregyházáról kivezető utakat is lezárták. A Friss utcában húsz családi házat zártak le. (Szon.hu, Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.