Orbán Viktor máris bekerült az állami történelemkönyvbe

oktatás
2016 szeptember 02., 16:00
comments 344

Orbán Viktor maga a velünk élő történelem. Már első miniszterelnökségével bekerült az egyik államilag engedélyezett nyolcadikos történelemkönyvbe:

Van egy másik kép is, ahol II. János Pál pápa mellett áll Orbán.

Majd a "Multikulturalizmus" alfejezet...

...széljegyzeteként szerepel Strasbourgban elmondott világrengető beszéde:

Na persze bekerült Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc is, utóbbiról megtudjuk, hogy "a privatizáció egyik nyerteseként az üzleti életben tevékenykedett":

A nemzetközi pénzvilágról szóló részt mintha maga Bogár László írta volna:

Egyszóval mindneki megnyugodhat, a legjobb kezekben vannak a gyerekek!

(via Kiskunhír; a hvg.hu szerint a Horváth Péter-Istvánovity Márta-féle tankönyvből jöhetnek a részletek, ez a könyv valamiért nincs fent az interneten.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.