Orbán Viktor Törvényt Sért

POLITIKA
2016 szeptember 03., 13:53
comments 229

Az Együtt országgyűlési képviselője, Szabó Szabolcs nyújtott be írásbeli kérdéseket a miniszterelnöknek, hogy választ kapjon többek közt arra,

milyen vagyoni, gazdasági kapcsolata van Orbánnak Mészáros Lőrinccel.

Szabó kíváncsi volt még arra, hogy miért a felcsúti polgármester hatvanpusztai birtokán nevelik Nárcisz kutyát, és mit keresett ott a miniszterelnök feleségének, Lévai Anikónak az autója.

Orbán Viktornak a törvény szerint 15 napon belül válaszolnia kellett volna az Együtt országgyűlési képviselőjének kérdéseire. A határidő pénteken lejárt, de válasz nem érkezett. Az ellenzéki párt szerint elfogadhatatlan, hogy a miniszterelnök

"nem tartja be a törvényeket és az ország vezetőjeként megengedi magának, hogy egyszerűen nem válaszol a hozzá intézett írásbeli kérdésekre"

(Népszava)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.