Megválaszolták: A miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem

politika
2016 szeptember 05., 10:54
comments 237

Pénteken járt le Orbán Viktor válaszadási határideje az Együtt politikusának, Szabó Szabolcsnak írásbeli kérdéseire, amik

a miniszterelnök Mészáros Lőrinccel való viszonyát firtatták.

Hétfőn végre kikerült az Országgyűlés honlapjára a válasz, amit Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára jegyez.

"Képviselő úr írásbeli kérdésének címe hadilábon áll a magyar nyelv szabályaival . Természetesen a miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem,"

írja Dömötör, aki szerint

"miniszterelnök 1990 óta parlamenti képviselő , 26 éve minden ezzel járó kötelezettségének maradéktalanul eleget tesz. Következésképpen semmilyen titkolnivalója nincsen, az élete egy nyitott könyv a magyar választópolgárok előtt. Minden, amit a vagyonnyilatkozatában talál, az teljes mértékben megfelel a valóságnak. Bármi egyéb csak pletyka, feltételezés vagy politikai érdekek által vezérelt üres vádaskodás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.