Megválaszolták: A miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem

2016 szeptember 5., hétfő 10:54
242

Pénteken járt le Orbán Viktor válaszadási határideje az Együtt politikusának, Szabó Szabolcsnak írásbeli kérdéseire, amik

a miniszterelnök Mészáros Lőrinccel való viszonyát firtatták.

Hétfőn végre kikerült az Országgyűlés honlapjára a válasz, amit Dömötör Csaba a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára jegyez.

"Képviselő úr írásbeli kérdésének címe hadilábon áll a magyar nyelv szabályaival . Természetesen a miniszterelnök semmilyen viszonyban nem áll vagyontárgyakkal, így Mészáros Lőrinc vagyontárgyaival sem,"

írja Dömötör, aki szerint

"miniszterelnök 1990 óta parlamenti képviselő , 26 éve minden ezzel járó kötelezettségének maradéktalanul eleget tesz. Következésképpen semmilyen titkolnivalója nincsen, az élete egy nyitott könyv a magyar választópolgárok előtt. Minden, amit a vagyonnyilatkozatában talál, az teljes mértékben megfelel a valóságnak. Bármi egyéb csak pletyka, feltételezés vagy politikai érdekek által vezérelt üres vádaskodás.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt