Orbán: Ne legyünk balekok, ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy ami tavaly bekövetkezett, az idén is bekövetkezhet

POLITIKA
2016 szeptember 05., 12:22
comments 187

Belgrádban tárgyalt hétfőn a szerb és a magyar miniszterelnök, az egyeztetést követő sajtótájékoztatón Orbán Viktor kijelentette, hogy

"fel kell készülnünk egy nehéz őszre is."

A magyar kormányfő szerint túlságosan törékeny az EU és Törökország menekültügyi megállapodása, nem zárható ki egy tavalyihoz hasonló helyzet a balkáni migrációs útvonalon.

"Ne legyünk balekok, ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy ami tavaly bekövetkezett, az idén is bekövetkezhet, és az a munka, amit tavaly elvégeztünk, az idén is vár majd ránk,"

mondta Orbán, majd hozzátette, hogy tervekkel kell rendelkezni a helyzet romlására. Aleksandar Vucic is osztotta Orbán aggodalmát, a szerb miniszterelnök szerint is fel kell készülni az őszre és a télre, hiszen már most is több mint ötezer migráns tartózkodik az országban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.