MEGVAN AZ 1 POOOOOONT!!!!!!!

futball
2016 szeptember 06., 18:34
comments 307

Nem mintha lenne okunk az örömre.

Nem hiába beszélt előzetesen baljósan Bernd Storck szövetségi kapitány: a 2018-as oroszországi vb selejtezőjén nem sikerült győzni Feröer ellen.

Szalai Ádám és a feröeri Gunnar Nielsen kapus meg Sonni Ragnar Nattestad a 2018-as, oroszországi focivébé B selejtezőcsoportjában játszott Feröer-szigetek–Magyarország meccsen, a tórshavni Nemzeti Stadionban (Fotó: Baricsa Gábor / MLSZ / MTI)
photo_camera Szalai Ádám és a feröeri Gunnar Nielsen kapus meg Sonni Ragnar Nattestad a 2018-as, oroszországi focivébé B selejtezőcsoportjában játszott Feröer-szigetek–Magyarország meccsen, a tórshavni Nemzeti Stadionban (Fotó: Baricsa Gábor / MLSZ / MTI)

Az unalmas meccsen a két csapat rossz időben játszott rossz focit, műfüvön. A 86. percben volt egy feröeri kapufa, majd a magyarok kontráztak, de abból sem lett semmi. Két perc hosszabbítás után 0-0-s döntetlennel sikerült 1 pontot szerezni. Ennél még a pótselejtezőkhöz is sokkal több fog kelleni.

„Hát nem az éjjel soha nem érhet véget, hanem ez a mérkőzés!”

– mondta Hajdú B. István, mielőtt lefújták a meccset. Szerencsére véget ért.

Aminek viszont egy kicsit mégis örülhetünk:

így is több pontunk van, mint az Európa-bajnok Portugáliának.

Ráadásul a Belgium elleni vereség után a válogatottnak egyből sikerült újra pontot szereznie.

A következő selejtező meccsünk október 7-én lesz, Svájc ellen, itthon.

A B csoport másik két mai meccsének eredményei

  1. Svájc–Portugália : 2–0
  2. Andorra–Lettország : 0–1

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.