A rendőrség bepróbálkozott a Fidesz-frakció ülésénél várakozóknál, aztán amikor kiderült, hogy kamura hivatkoznak, inkább hagyták az egészet

2016 szeptember 7., szerda 13:30
446

A balatonfüredi Hotel Füredben hamarosan kezdődik a Fidesz évadnyitó frakcióülése, jelenti a helyszínről Plankó Gergő kollégánk. Prominens politikusok még nem érkeztek meg, de a rendőrök máris elkezdték arrébb terelni a szálloda előtti közterületen tudósító újságírókat.

Nem sokkal később megérkezett Juhász Péter további Együtt-aktivisták társaságában. Ők kiraktak egy „Orbán Viktor a leggazdagabb magyar” feliratú molinót a közterületen, ám a rendőrök őket is el akarták küldeni.

Fotó: Botos Tamás / 444

A rendőrök arra hivatkoztak, hogy valaki más területfoglalási engedélyt kapott ugyanide. Azt viszont nem mondták meg, hogy ki, nem mutatatták meg a náluk lévő, állítólag erről szóló papírt, és nincs is ott senki más, aki használni szeretné a közterületet.

Fotó: Botos Tamás / 444

Némi vita után Juhász Péter mégiscsak ott maradt, és sajtótájékoztatóját is megtarotta. A rendőrség pedig a kezdeti próbálkozás után inkább mégsem lépett közbe, ami felveti, hogy akkor most tényleg volt-e valakinek területfoglalási engedélye oda, vagy sem.

Fotó: Botos Tamás / 444

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt