A Graphisoft-alapító Bojár Gábor dél-franciaországi házában nyaralt Juhász Péter

politika
2016 szeptember 13., 10:48
comments 499
photo_camera Bojár Gábor

A Rogán Antal belvárosi ingatlankavarásainak leleplezései miatt kormányoldalról ádázul karaktergyilkolt Juhász ellen nemrég újraerősödött a hadjárat, aminek a mélypontja a napokban bedobott luxusnyaralós sztori volt. A kormány sajtószervei, vagyis a Habony-média és a szövetséges Origo azt leplezték le, hogy Juhász a közadakozásból neki korábban korrupcióellenes harcra összeadott pénzt nizzai luxusnyaralásra költötte. A lejárató kampány mélypontja az Origo "Elismerte Juhász Péter, hogy Nizzában nyaralt" című cikke volt, amiben Juhász arról beszélt, hogy egy ismerősénél vendégeskedett.

Ma kiderült, kinél, Bojár Gábor és felesége ugyanis egy nyilvánosságnak szánt levélben írták meg, hogy szó sem volt luxusszállodákról, hanem ők hívták meg magukhoz a régóta jó ismerős párt:

Kedves Péter, a Rólad terjengő rágalmakra az alábbiak közzétételére felhatalmazunk:
Juhász Péter idén augusztusban nálunk nyaralt. 10 éve ismerjük egymást a Szeretem Magyarországot Klubból, és jó barátság alakult ki közöttünk, ezért meghívtuk feleségével egy hétre a délfranciaországi vidéki házunkba pihenni. Mi is reméltük, hogy magánéleti válságán talán segíthet ez. Mi mentünk elé a nizzai reptérre, a Wizzair fapados járatához, mi vittük ki, együtt töltöttük a hetet, ami neki egy fillérjébe sem került, barátságunkra és jólismert anyagi helyzetére tekintettel minden költségét mi álltuk.
Bojár Gábor és dr. Zanker Zsuzsanna

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.