A Graphisoft-alapító Bojár Gábor dél-franciaországi házában nyaralt Juhász Péter

2016 szeptember 13., kedd 10:48
502
Bojár Gábor

A Rogán Antal belvárosi ingatlankavarásainak leleplezései miatt kormányoldalról ádázul karaktergyilkolt Juhász ellen nemrég újraerősödött a hadjárat, aminek a mélypontja a napokban bedobott luxusnyaralós sztori volt. A kormány sajtószervei, vagyis a Habony-média és a szövetséges Origo azt leplezték le, hogy Juhász a közadakozásból neki korábban korrupcióellenes harcra összeadott pénzt nizzai luxusnyaralásra költötte. A lejárató kampány mélypontja az Origo "Elismerte Juhász Péter, hogy Nizzában nyaralt" című cikke volt, amiben Juhász arról beszélt, hogy egy ismerősénél vendégeskedett.

Ma kiderült, kinél, Bojár Gábor és felesége ugyanis egy nyilvánosságnak szánt levélben írták meg, hogy szó sem volt luxusszállodákról, hanem ők hívták meg magukhoz a régóta jó ismerős párt:

Kedves Péter, a Rólad terjengő rágalmakra az alábbiak közzétételére felhatalmazunk:
Juhász Péter idén augusztusban nálunk nyaralt. 10 éve ismerjük egymást a Szeretem Magyarországot Klubból, és jó barátság alakult ki közöttünk, ezért meghívtuk feleségével egy hétre a délfranciaországi vidéki házunkba pihenni. Mi is reméltük, hogy magánéleti válságán talán segíthet ez. Mi mentünk elé a nizzai reptérre, a Wizzair fapados járatához, mi vittük ki, együtt töltöttük a hetet, ami neki egy fillérjébe sem került, barátságunkra és jólismert anyagi helyzetére tekintettel minden költségét mi álltuk.
Bojár Gábor és dr. Zanker Zsuzsanna

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt